۱۴۰۳ جمعه ۳۰ شهريور

انعقاد تفاهم نامه با اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه

ارسال شده در تاریخ 1403/04/20
انعقاد تفاهم نامه با اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه

امروز برابر با بیستم تیرماه 1403 خانم دکتر پریسا قربان نژاد، رئیس شعبه ارومیه دانشگاه الزهرا میزبان جناب آقای دکتر کریمی رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه بود. دکتر قربان نژاد در این جلسه گفت رسالت اصلی دانشگاه در خصوص راه اندازی مرکز نوآوری، اقتصاد خانواده و مدیریت زنان می باشد. ضمنا ایشان در این خصوص به دو هدف دانشگاه، امرار معاش و تولید اشاره نمودند.

در ادامه دکتر کریمی به حمایت از شرکت های نوپا و استفاده ایده افراد خلاق تأکید نمودند و حمایت خود را در خصوص فعالیت های مرکز نوآوری دانشگاه و توسعه کسب و کار برای بانوان اذعان نمودند.
در پایان برای ایجاد تعاملات بیشتر تفاهم نامه ای به منظور آغاز فعالیت های مشترک در حوزه نوآوری پارچه و لباس و کارآفرینی فی مابین شعبه ارومیه دانشگاه الزهرا و اتاق بازرگانی ارومیه امضا گردید.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    ارومیه، بلوار رودکی، خیابان آبشناسان، نارون دوازدهم، دانشگاه الزهرا
    تلفن: 7-33689826 (044)
    دورنگار: 33689828 (044)
    پست الکترونیک: urmia[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.