۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ شهريور

شرکت در چهارمین نشست تخصصی هیات اندیشه ورز استان آذربایجان غربی

ارسال شده در تاریخ 1403/04/06
شرکت در چهارمین نشست تخصصی هیات اندیشه ورز استان آذربایجان غربی

چهارمین نشست تخصصی هیات اندیشه ورز استان آذربایجان غربی با محوریت نشست تخصصی روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور با حضور دکتر سلیمی معاون آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای هیات اندیشه ورز ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی - استان آذربایجان غربی به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد.

دکتر سلیمی معاون آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز که به عنوان سخنران اصلی این نشست بود، با تبریک دهه امامت و ولایت و اعیاد قربان و غدیر خم اظهارداشت: اهداف شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستاد علم و فناوری، هیات های اندیشه ورز و .. از مباحث مورد طرح در این جلسه خواهد بود.

دکتر سلیمی در خصوص سابقه شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: تقریبا 15 ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در خرداد 1359 امام خمینی(ره) با اعطای حکمی به 7 نفر از اعضای ستاد عالی انقلاب فرهنگی نسبت به تشکیل آن تاکید کردند.

در این جلسه خانم دکتر قربان نژاد، رئیس شعبه ارومیه دانشگاه الزهرا پیشنهاداتی را در خصوص بهینه سازی سند مذکور و یکپارچه سازی آن بیان نمودند که مورد توجه اعضای حاضر قرار گرفت و مقرر شد دانشگاه الزهرا شعبه ارومیه در کمیته هایی که به این منظور در استان تشکیل خواهد شد نقش موثری ایفا نماید.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    ارومیه، بلوار رودکی، خیابان آبشناسان، نارون دوازدهم، دانشگاه الزهرا
    تلفن: 7-33689826 (044)
    دورنگار: 33689828 (044)
    پست الکترونیک: urmia[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.