۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ فروردين

برگزاری کارگاه آشنایی با نگارش پایان نامه و مقاله علمی وپژوهشی

ارسال شده در تاریخ 1399/12/25
برگزاری کارگاه آشنایی با نگارش پایان نامه و مقاله علمی وپژوهشی

کارگاه نگارش  پایان نامه و مقاله علمی پژوهشی در روزهای 21 و 22 اسفند ماه سال 1399 توسط انجمن علمی حسابداری شعبه ارومیه به صورت مجازی برگزار شد. مدرس این کارگاه، آقای دکتر منصورفر، عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه ارومیه بودند.این کارگاه به مدت 4 ساعت و در دو روز از ساعت 18 لغایت 20 برگزار شد. شرکت کنندگان  در این وبینار از رشته های حسابداری و مدیریت فناوری اطلاعات بودند. در این وبینار در ارتباط با آشنایی با اصول اولیه پایان نامه نویسی از نحوه انتخاب موضوع ، جستجوی مقالات علمی ، پژوهشی از سایت های معتبر داخلی و خارجی ، متدهای نگارش مقاله و آشنایی با سایت های معتبر داخلی و بین المللی و نحوه ارسال آن  روش های تحقیق ، نحوه نوشتن منابع ، موضوعات و موارد با اهمیت بیان گردید. در این کارگاه حدود 30 نفر شرکت کرده بودند.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

• 1_0
  • 2_0
  • 3_0

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
ارومیه، بلوار رودکی، خیابان آبشناسان، نارون دوازدهم، دانشگاه الزهرا
تلفن: 7-33689826 (044)
دورنگار: 33689828 (044)
پست الکترونیک: urmia[at]alzahra.ac.ir
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.